فلزات رنگین

فلزات رنگین

 فروش فلزات رنگین – 09190321506

هزاران سال است که مردم از فلزات رنگین مختلف برای مصارف مختلف استفاده می کنند. کاربردهای این مواد همه کاره از کاربردهای تزئینی گرفته تا الکترونیک، هوا فضا و فراتر از آن را شامل می شود.

فلزات غیرآهنی، در حالی که می توانند ویژگی های برخی از فلزات آهنی را تقلید کنند، معمولاً برای ویژگی های منحصر به فرد خود انتخاب می شوند. این ویژگی ها شامل وزن سبک، خواص غیر مغناطیسی و مقاومت در برابر خوردگی است. این فلزات همچنین نسبت به فلزات آهنی شکل پذیرتر هستند و به آنها امکان می دهد برای اهداف تزئینی مانند جواهرات یا مجسمه سازی استفاده شوند.

 

خرید و فروش فلزات رنگین :

فلزات غیر آهنی (Non-ferrous metals) که به فلزات رنگین معروف هستند آلیاژها یا فلزاتی هستند که عناصر سازنده آنها از جنس آهن نیستند. همه فلزات خالص درون جدول تناوبی عناصر غیرآهنی هستند، به جز آهن (Fe) که از لاتین «ferrum» به معنای «آهن» نیز فریت نامیده می شود. قیمت فلزات رنگین نسبت به فلزات آهنی گران‌تر است، اما به دلیل خواص مطلوب خود از جمله وزن سبک مانند فلز (آلومینیوم)، رسانایی بالا مانند (مس)، استقامت بالا مانند فلز (بیسموت)، خواص غیر مغناطیسی یا مقاومت در برابر خوردگی مانند (روی) در صنایع گوناگون به وفور استفاده می‌شوند. برخی از مواد غیر آهنی در صنایع آهن و فولاد استفاده می شود، مانند بوکسیت که برای شار در کوره بلند استفاده می شود. سایر فلزات رنگین از جمله کرومیت، پیرولوزیت و ولفرامیت برای ساخت آلیاژهای آهنی استفاده می شوند. با این حال، بسیاری از فلزات رنگین دارای نقطه ذوب پایینی هستند مانند فلز (قلع) که در صنعت الکترونیک به صورت مستمر استفاده میگردد تا برای کاربرد در دماهای بالا مناسب تر شوند.

فروش فلزات رنگین در سیلکس شیمی :

با توجه به نیاز صنایع گوناگون در کشور و پیشرفت روز افزون آنها و پیدایش خواص جدیدی از آلیاژهای تخصصی جهت افزایش راندمان در ساخت تجهیزات مدرن ، سیلکس شیمی در جهت تامین و فروش فلزات رنگین با کیفیتی بالا و قیمتی رقابتی وارد شده است تا با بکارگیری از فضای انلاین یک مرکز فروش فلزات رنگین را در بستری کاملا دیجیتال ایجاد نموده ایم تا از سپری شدن زمان مشتریان و صنعتگران گرامی در بازارهای سنتی جلوگیری به عمل آید و فرآیند ثبت سفارش محصول مطلوب تا ارسال آن در کمترین زمان ممکن برای شما ممکن شود.

قیمت فلزات رنگی :

معمولا قیمت فلزات غیر آهنی به روز اعلام میگردد و مطابق بر انس جهانی آنها میباشد. و تاثیر دیگر بر قیمت این فلزات قیمت ارز میباشد که با تلرانس های آنها قیمت ها هم تغییرات خواهد داشت.

لیست فلزات رنگین شامل چیست :

تعداد زیادی مواد غیر آهنی وجود دارد که همانطور که گفته شد هر فلزی به جز آهن در جدول تناوبی عناصر شامل این دسته مشود اما تعدادی از آنها با توجه به نیمه عمر پایین ،کمیابی در پوسته کره زمین و قیمت خیلی بالای آنها ممکن است ارزش تجاری نداشته باشند و در دسترس ما نباشند. اما ما در این جا لیستی از  فلزات غیرآهنی پرمصرف را برای شما گردآوری کرده ایم که عبارتند از آلومینیوم، مس، سرب، نیکل، قلع، تیتانیوم و روی و همچنین آلیاژهای مس مانند برنج و برنز. سایر فلزات رنگین کمیاب یا گرانبها عبارتند از طلا، نقره و پلاتین، کبالت، جیوه، تنگستن، بریلیم، بیسموت، سریم، کادمیوم، نیوبیم، ایندیم، گالیم، ژرمانیوم، لیتیوم، سلنیوم، تانتالیم، تلوریم، وانادیم و زیرکونیوم.

ویژگی فلزات آهنی چیست ؟

 فلزات آهنی مانند چدن یا فولاد کربنی دارای محتوای کربن بالایی هستند که به طور کلی در معرض رطوبت آنها را در برابر زنگ زدگی آسیب پذیر می کند. اما این در مورد آهن فرفورژه که به دلیل خلوص آن در برابر زنگ زدگی مقاوم است و فولاد ضد زنگ که با وجود کروم از خوردگی محافظت می شود، صادق نیست.

بازیافت فلزات رنگین :

ضایعات غیرآهنی معمولا بازیافت می شوند و بخش مهمی از صنعت متالورژی را تشکیل می دهند، جایی که فلزات جدید با استفاده از مواد قراضه تولید می شوند. این می تواند شامل ذوب مجدد و ریخته گری مجدد فلزات غیر آهنی باشد. فلزات غیرآهنی بازیافتی از مواد ضایعات صنعتی، فناوری های ضایع شده (مانند کابل های مسی) و حتی انتشار ذرات به دست می آیند.

فلزات غیر آهنی معمولاً از مواد معدنی مانند کربنات ها، سیلیکات ها و سولفیدها قبل از تصفیه از طریق الکترولیز به دست می آیند.

بطور جامع و خلاصه 3 ویژگی اصلی بین این دو گروه از فلزات وجود دارد که میتوانید با بررسی این سه ویژگی تشخیص دهید که فلز پیش روی شما در کدام دسته است :

روش اول تست با آهنربا ! از آنجا که فلزات آهنی دارای مقادیری از آهن میباشند و خاصیت این فلز نیز مغناطیسی است لذا با نزدیک شدن به آهنربا جذب آن میگردد ، در صورتی که فلزات رنگین و غیرآهنی غیرمغناطیسی هستند و جذب نمیگردند.

روش دوم تست خوردگی در سیستم : همانطور که گفته شد فلزات آهنی مقاوت خیلی پایینی از خود در برابر اسید و موادشیمیایی خورنده و اکسید کننده دارند ولی در مقابل فلزات رنگین به راحتی خورده و اکسید نمیگردند مانند (طلا) و فلز (روی) که در خطوط لوله کشی آب نیز از آن بهره میگیرند.

روش سوم : با استفاده از خواص کششی و استحکام در تنش کششی فلزات آهنی بهتر عمل میکنند و دوام پذیری بهتری دارند از این رو در سازه های بتنی جهت استحکام کششی در سازه از میلگردهای آهنی استفاده میگردد و فلزات رنگین اکثر یا استحکام لازم را ندارند مانند قلع و طلا که نرم هستند و یا شکننده و خیلی سخت هستند مانند بیسموت و آنتیموآن.

همانطور که گفته شد عمده این فلزات با درصد های مختلفی که مهندسین آن را تعیین میکنند به منظور ساخت آلیاژهای مهم و حساس بکار میرود و از تولید شیرنجات کپسول های CNG تا صنایع الکترونیک ، نظامی ، هوافضا و هوانوردی ، ساخت کنسروهای صنایع غذایی و…. بکار میرود.

مطالب پیشنهادی: