کودهای شیمیایی

فروش کودهای شیمیایی

فروش کودهای شیمیایی – 09190321506 

تولید محصولات کشاورزی سالم ملزم به استفاده درست از کودهای ارگانیک و شیمیایی باکیفیت است تا یک تغذیه مناسب برای گیاهان و درختان خود به عمل آوریم و با تقویت درختان یک کشاورزی اصولی را در کشور بنا نهانیم تا یک امنیت غذایی برای کشور ایجاد شود. لذا بر همین اساس سیلکس شیمی مفتخر است تا محصولاتی با کیفیت به کشاورزان معرفی و عرضه نماید تا از هدر رفت سرمایه های مادی و خاک زمین های کشاورزی شما کشاورزان پرتلاش جلوگیری به عمل آورد . لذا برای خرید انواع کودهای شیمیایی و مواد اولیه باکیفیت برای تولید کودهای ترکیبی NPK میتوانید با ما در سیلکس شیمی در ارتباط باشید  ، از جمله محصولات پرمصرف در این زمینه میتوان به اسید فسفریک ، سولفات پتاسیم ، سولفات آمونیوم و ترکیبات آمونیوم فسفات اشاره داشت.

محصولات مرتبط

خرید کودهای شیمیایی

خرید کود با کیفیت و مثمر ثمر همواره یکی از مشکلات برای کشاورزان بوده است . بعضا برندهایی هم بوده که با توجه به قیمت بالا کارایی بالایی در خاک های مناطق کشاورزی ما ایجاد نکرده است و صرفا زمان و بودجه کشاورز به هدر رفته است ، اما ما در سیلکس شیمی بهترین کودهایی که کارایی خود را پس داده اند و مفید واقع شده اند را برای کشاورزان گردآوری کرده ایم تا از به هدر رفتن سرمایه آنها نشود. ما در سیلکس شیمی تمامی محصولات را بر طبق گواهی کودی سازمان آب و خاک برای کشاورزان گردآوری کرده ایم. لذا این کود ها که هم تولید داخلی هستند و هم خارجی میتوانند نتیجه خوبی در محصولات زراعی و صیفی را برای شما ایجاد نمایند.

به چه ترکیباتی کود کشاورزی میگویند؟

کودها حاوی منابع غلیظی از مواد مغذی گیاهی به شکل شیمیایی یا آلی هستند. اکثر آنها حاوی مواد مغذی اصلی گیاهی هستند که گیاهان در مقادیر نسبتاً زیادی به آنها نیاز دارند. برخی نیز حاوی عناصر کمیاب هستند که گیاهان فقط به مقدار کمی به آنها نیاز دارند.

اکثر کودها بر اساس سه عنصر اصلی گیاهی هستند:

نیتروژن (N): برای رشد برگ سبز

فسفر (P): برای رشد سالم ریشه و اندام هوایی

پتاسیم (K): برای گلدهی، باردهی و مقاومت عمومی

همه کودها باید نسبت N:P:K خود را روی بسته بندی محصول ذکر کنند. به عنوان مثال، نسبت 20:20:20 نشان دهنده یک کود متعادل است (در این مثال فرمول کمپاک 3)، اما نسبت 10:12:24 نشان دهنده کود با پتاسیم بالا (در این مورد کمپک رز فود) است.

چگونه کود خود را انتخاب کنیم :

دو نوع اصلی کود وجود دارد: معدنی (ساخت بشر) و آلی (مشتق شده از گیاه یا حیوان).

کودهای معدنی: این کودها اشکال مصنوعی از مواد مغذی گیاهی یا مواد معدنی استخراج شده طبیعی هستند. کودهای معدنی معمولاً غلیظ تر و سریعتر از کودهای آلی عمل می کنند. نمونه هایی از کودهای معدنی عبارتند از: Growmore، Miracle-Gro All Purpose Soluble Food Plant، Fostrogen All Purpose Plant Food، سولفات آمونیوم، سولفات پتاس، و سوپر فسفات و …

کودهای آلی:

این کودها از منابع گیاهی یا حیوانی مشتق شده و حاوی مواد مغذی گیاهی به شکل ارگانیک هستند. محصولات ارگانیک معمولا کندتر عمل می کنند، زیرا مولکول های آلی بزرگ باید توسط ارگانیسم های خاک تجزیه شوند تا مواد مغذی موجود در آنها برای استفاده گیاهی آزاد شوند. نمونه‌هایی از کودهای آلی عبارتند از:

جلبک دریایی ، خون و استخوان ماهی، پودر استخوان، پلیت کود مرغی و سایر محصولات به طور گسترده در دسترس عبارتند از Miracle-Gro Performance Organics All Purpose Concentrated Liquid Plant Food و Levington Tomorite Organic Concentrate.

کودهای معدنی و ارگانیک را می توان در انواع محصولات زیر یافت:

کودهای مرکب:

این کودها حاوی ترکیبی از مواد مغذی مختلف هستند و ممکن است متعادل باشند (حاوی نسبت‌های مشابهی از تمام مواد مغذی اصلی گیاه) یا ممکن است بر اساس نیاز محصولات مختلف، مقدار بیشتری از مواد مغذی را نسبت به سایرین تامین کنند. آنها ممکن است آلی یا معدنی باشند و یا حاوی هر دو باشند.

کودهای مستقیم:

 این کودها فقط یک یا عمدتاً یک ماده مغذی دارند. آنها معمولاً برای تأمین مواد مغذی مختلف در زمان های مختلف سال یا اصلاح کمبودهای خاص مواد مغذی استفاده می شوند. آنها معمولا غیر آلی هستند.

کودهای رهش کنترل شده:

این کودها تقریباً همیشه گرانول هایی از کودهای معدنی هستند که با مواد متخلخلی مانند گوگرد یا رزین مصنوعی پوشیده شده اند. آب وارد گرانول می شود و کودها به خاک اطراف شسته می شوند. هرچه خاک گرمتر باشد، شسته شدن سریعتر است. این مربوط به رشد گیاه است که در هوای گرم سریعتر است. با تغییر ضخامت پوشش، می توان گرانول هایی را برای تغذیه گیاهان برای دوره های زمانی مختلف طراحی کرد.

کودهای آهسته رهش:

 این کودها به آرامی تجزیه می شوند، معمولاً تحت تأثیر میکروارگانیسم های خاک برای آزاد کردن مواد مغذی خود و دوباره به دمای خاک بستگی دارند. اینها معمولاً ارگانیک هستند شامل پودر استخوان هستند.

بهترین کودهای شیمیایی چیست؟

در اولین پاسخ به این سوال باید بگوییم که کودی که بیشترین تاثیر را در خاک ، محصول و سبزینگی درخت شما گذاشته است بهترین کود برای زمین شماست زیرا بهترین نتیجه را برای شما داشته است لذا تغییر مداوم در استفاده از کودهای مختلف باعث بهم خوردگی تعادلات خاکی و تنش خاکی باغ شما میشود.

جواب بعدی برای این سوال این است که شما میتوانید با برطرف کردن 3 نوع عنصر مهم و غذایی برای درختان خود به یک نتیجه مطلوب برسید که این سه عنصر کلیدی عبارت اند از : نیتروژن ، فسفر و پتاسیم که برای تامین نیتروژن از اوره ، نیترات آمونیوم و سولفات آمونیوم میتوانید بهره مند شوید.

برای تامین فسفر میتوانید از اسید فسفریک با گرید 85% و یا از ترکیبات فسفربالا مانند مونوآمونیوم فسفات یا اوره فسفات بهره جویید.

برای تامین پتاسیم نیز میتوانید از نیترات پتاسیم و سولفات پتاسیم استفاده نمایید که تاثیر به سزایی در سرمازدگی درختان دارد.

در کنار این کودهای اصلی و مهم یک سری ترکیبات جزیی دیگر نیز برای گیاهان نیاز هست مانند نیترات کلسیم برای مغزگیری در میوه هایی نظیر پسته و بادام و گردو ، عنصر بور برای خوشه زایی خوب و تقویت شکوفه های درختان در فصل بهار و کمک به گرده افشانی در فصل بهار میتوان اشاره داشت.

عنصر منیزیم در قالب سولفات منیزیم برای افزایش سبزینگی در برگ درختان و گوگرد خالص 99% به منظور آفت کشی و افزایش متابولیسم های خاکی نیز پرکاربرد هست.

تمامی موارد بالا مجموعه ای از بهترین کودهای شیمیایی میباشد که برای شما بطور خلاصه مطرح شد. با استفاده به موقع این ترکیبات با مصرف کاهشی سموم شیمیایی همراه است که میوه ها و خاکی سالم خواهیم داشت.

نحوه کوددهی و روش های کوددهی :

روش های زیادی برای استفاده از کود وجود دارد و روشی که انتخاب می کنید تا حد زیادی به محصولی که استفاده می کنید بستگی دارد. در اینجا برخی از متداول ترین روش های کاربرد، همراه با نمونه هایی از زمان استفاده از این روش آورده شده است.

پانسمان بالا:

این کودهای سریع الاثر به سطح خاک اطراف گیاهان برای تحریک رشد است و معمولاً در بهار در شروع فصل رشد انجام می شود. مراقب باشید از تماس با برگ ها که می تواند باعث سوزش شود، جلوگیری کنید و از استفاده بیش از حد که می تواند باعث آسیب ریشه و آلودگی آب های زیرزمینی شود، محافظت کنید.

پانسمان پایه:

عبارت است از ادغام کود در خاک یا کمپوست گلدان قبل از کاشت یا کاشت.

آبیاری:

 کودهای مایع یا پودرها و گرانول‌های محلول را می‌توان در طول فصل رشد، حل یا رقیق کرد و روی ریشه‌های گیاه آبیاری کرد تا به آن‌ها تقویت شود. آنها عمدتا برای تغذیه محصولات گلخانه ای، گیاهان گلدانی و بستر استفاده می شوند. مواد مغذی موجود در کودهای مایع فوراً در دسترس هستند. باید مراقب بود تا از تماس با برگ ها جلوگیری شود که می تواند باعث سوزش شود.

محلول پاشی:

استفاده از محلول رقیق کود به برگهای گیاهان است که به عنوان یک درمان اضطراری برای اصلاح کمبود مواد مغذی یا برای تأمین سریع تغذیه تکمیلی مفید است. جذب کود مایع در جایی که سطوح برگ حساس است، به ویژه در سطوح زیرین برگ ها یا روی برگ های جوانی که تازه در حال انبساط هستند، بیشترین میزان جذب را دارد. محلول‌پاشی را نباید در نور شدید آفتاب استفاده کرد زیرا ممکن است شاخ و برگ‌ها سوخته شوند.

ش

نیترات ها (برگ سازها):این کودها دارای نیتروژن بالایی هستند. نیترات با تشویق به تشکیل برگ های بیشتر و بیشتر به رشد سریعتر گیاهان کمک می کند. نیترات های رایج: سولفات آمونیوم، کلرید آمونیوم، نیترات کلسیم آمونیوم، اوره.

مطالب پیشنهادی: